wiskunde examentraining

Voor scholen

Wiskunde examentraining helpt altijd

Heeft u een (aantal) leerling(en) die gespannen zijn voor het aanstaande eindexamen wiskunde?

Als docent heeft u helaas niet altijd de tijd hen extra te begeleiden en de spanningen weg te nemen. Gelukkig bestaan er in zo’n geval wiskunde examentrainingen waar leerlingen terecht kunnen. Daar leren ze in korte tijd hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Door veel te oefenen met examenmateriaal en extra uitleg te ontvangen kunnen ze hun zelfvertrouwen opvijzelen en vertrouwen krijgen in hun kunnen. Vaak scheelt dat één of twee punten in het eindresultaat.

Ex(s)amentraining werkt

Ex(s)amentraining is gespecialiseerd in wiskunde examentrainingen. Wij weten als geen ander dat niet iedereen wiskunde leuk of eenvoudig vindt. We vinden het geweldig leerlingen in korte tijd klaar te stomen voor examens in wiskunde. Als vakdocent met jarenlange ervaring in lesgeven en het geven van examentrainingen weten we wat nodig is om prestaties te verbeteren en zelfvertrouwen te kweken. Zo stomen we in een tweedaagse examentraining wiskunde iedere leerling klaar voor het examen.

Ook uw leerlingen helpen wij graag

Heeft u in uw klas of school een aantal leerlingen die gebaat zouden zijn bij een wiskunde examentraining? Help hen dan door ons in te schakelen. Wij helpen hen graag wiskunde beter te begrijpen en hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Oefenen met examenstof en persoonlijke hulp verhogen direct de prestaties. In twee dagen tijd bereiden wij hen voor op het komende wiskunde examen. Dat geeft hen meer vertrouwen in zichzelf en helpt hen overzicht te hebben op de stof. Dat helpt gegarandeerd!

Wiskunde examentrainingen op school of werken met een kortingscode

Wil u uw wiskunde leerlingen helpen? Het organiseren van een examentraining wiskunde op school – al dan niet gratis voor uw leerlingen – zal hen enorm helpen. Heeft u daar geen ruimte of tijd voor? Dan verzorgen wij graag een examentraining op locatie, met korting voor uw leerlingen. Als docent of als hoofd van uw school bent u betrokken bij uw leerlingen en weet u exact wie extra hulp kan gebruiken. Help daarom uw leerlingen door hen kortingscodes te verschaffen voor een Ex(s)amentraining wiskunde. Vaak helpt dat kleine duwtje in de rug hen over hun schroom heen om om hulp te vragen. Ze zullen u dankbaar zijn.