Ex(s)amentraining

Over ons

Ex(s)amentraining is een initiatief van Peter Jansen en Bert Bunnig. Beiden zijn vakdocent wiskunde met meer dan 30 jaar ervaring in lesgeven en examentraining. Zowel Peter als Bert hebben hart voor hun vak. Ze zijn erg betrokken bij hun leerlingen en begrijpen als geen ander hoe lastig wiskunde kan zijn, zeker als het je niet ligt. Met het oprichten van Ex(s)amentraining hopen ze zoveel mogelijk leerlingen te helpen hun prestaties te verbeteren. Hun betrokkenheid bij het eindresultaat is daarbij groot.

 

Door hun passie voor het vak verstaan Peter en Bert de kunst om hun kennis op een enthousiaste manier over te dragen en wiskunde begrijpelijk te maken. Daarvoor halen ze alles uit de kast wat in hun mogelijkheid ligt. Met zoveel jaren ervaring weten ze wat werkt en wat niet. De valkuilen en problemen waar veel leerlingen tegenaan lopen herkennen ze direct. Ze beschikken over tips en tricks waar iedere leerling profijt bij heeft.

 

De resultaten van Ex(s)amentraining liggen gemiddeld hoger dan bij collega’s. Deelnemers krijgen door de unieke training een helder overzicht in de lesstof en leren veel over de indeling van een examen. Daardoor trappen ze minder snel in valkuilen. Ook de vele tips en het oefenen geven hen direct meer zelfvertrouwen. Dat reduceert natuurlijk stress en daardoor wordt het resultaat altijd beter. Natuurlijk kunnen Peter en Bert nooit 100% slagingskans garanderen, tenslotte hangt dat van meerdere factoren af. Wel garanderen ze dat hun leerlingen beter worden in wiskunde en dat het vooral wat leuker wordt en minder spannend is om het examen in te gaan.

 

Wil je een examentraining volgen bij Ex(s)amentraining, wilt u een leerling opgeven of heeft u een zoon of dochter die wat extra hulp kan gebruiken met een examentraining wiskunde? Aarzel dan niet en schakel Peter of Bert in. Met hart voor het vak en oog voor het individu doen ze er alles aan hun leerling te laten slagen. Samen voor het beste resultaat.