examenvoorbereiding wiskunde

Onze werkwijze

Ex(s)amentraining, de beste examenvoorbereiding wiskunde die er is. Wil jij extra oefenen met wiskunde? Ex(s)amentraining biedt de beste examenvoorbereiding wiskunde die er is. Tijdens onze examentraining ga je twee dagen lang achter elkaar uitgebreid oefenen met alle lesstof die je moet beheersen voor het examen.

We begeleiden je stap voor stap door de lesstof heen en laten je zien welke stof echt belangrijk is om te weten en wat bijzaak is. Je oefent waar je goed in bent – dat moet je actief houden. Maar uiteraard is het vooral belangrijk om te bekijken waar je hulp bij nodig hebt. Die stof leggen we je uitgebreid uit en we bieden hulp bij het maken van de lastige opgaves in de oefenexamens. Zo heb je een uitstekende examenvoorbereiding wiskunde en ga je met vertrouwen het examen in.

Data en tijden

Wil jij ook je examen wiskunde voorbereiden? Onze tweedaagse examentrainingen vinden plaats vlak voor de examens, in de weekenden voor de meivakantie én op verschillende dagen in de meivakantie. Op de twee trainingsdagen werken we van 09.00 tot 17.00 uur. Het programma bevat voldoende pauzes om tussendoor goed te ontspannen, tenslotte bevordert dat alleen maar het leerproces.

De lesstof

De lesstof die wordt behandeld is uiteraard de lesstof waarvoor je je hebt opgegeven. Als je je examen wiskunde wilt voorbereiden kun je kiezen tussen examentrainingen wiskunde A, examentrainingen wiskunde B, voor zowel havo als vwo en examentrainingen wiskunde voor de mavo/vmbo-tl. In het groepje oefenen we continue. Waar je goed in bent houden we graag actief, maar we leggen natuurlijk het accent op de dingen waar je minder goed in bent.

Wat neem je mee?

Je ontvangt van ons een syllabus met daarin de belangrijkste lesstof die je moet beheersen voor je wiskunde examen. We verwachten van jou dat je ook de lesstof van school meeneemt en dat je bent voorzien van schrijfmateriaal en een grafische rekenmachine (die je ook nodig hebt tijdens het examen).

Lunch en drankjes

Wij regelen koffie, thee, melk, vruchtensap en frisdranken. Ook zorgen we voor verschillende lekkere tussendoortjes en fruit, zodat je voldoende energie hebt om door te blijven gaan. Jij neemt je eigen lunchpakket mee. Tussen de middag krijg je lang genoeg pauze voor je meegebrachte lunch.

Goed bereikbaar per openbaar vervoer

Iedere locatie die wij gebruiken voor onze examentrainingen wiskunde is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt op maximaal vijftien minuten van een NS-station. Is de locatie onverhoopt toch verder dan vijftien minuten van het station? Dan halen en brengen we je graag van en naar het station.