Examentraining Utrecht

Examentraining Utrecht havo of vwo volgen? Dat kan bij ons!

Zoek jij een uitstekende examentraining? Utrecht is één van de diverse locaties waar wij trainingen aanbieden voor havo en vwo examens. Onze examentrainingen Utrecht zijn vooral gericht op eindexamens, maar ook voor trainingen voor herexamens kun je in Utrecht terecht. Onze deskundige trainers staan stuk voor stuk al jaren voor de klas en kennen hun vak op hun duimpje. Ze geven hun trainingen met passie en plezier en juist dat is belangrijk voor het leren beheersen van je eindexamen. Tijdens de examentrainingen Utrecht ontvang je tips en tricks voor je examen en word je uitstekend begeleid in het oefenen en herhalen van de lesstof.

Groot slagingspercentage bij examentrainingen Utrecht

Omdat je tijdens onze examentrainingen veel oefent en de lesstof uitgebreid herhaalt krijg je veel meer vertrouwen in je kunnen. Daardoor ben je veel minder gespannen tijdens je echte examen en dat verhoogt je slagingskans direct. Ook de persoonlijke aandacht en de structuur van de twee trainingsdagen zorgen er voor dat je een grotere kans van slagen hebt. Tijdens de eindexamentraining Utrecht zijn onze docenten enorm betrokken en krijgen alle deelnemers veel uitgebreide lesstof en herhaling. Het percentage geslaagden na onze examentrainingen is dan ook hoog.

Een examentraining Utrecht bijwonen, hoe werkt dat?

Iedere eindexamentraining Utrecht wordt op een locatie gehouden die op maximaal vijftien minuten lopen verwijderd is van het station. Onze examentraining Utrecht is natuurlijk ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. De trainingsdagen zijn strak ingedeeld van 09.00 tot 17.00 uur, in het weekend of in de meivakantie. Natuurlijk bevat het programma genoeg pauzes om tussendoor goed te kunnen ontspannen. Uiteraard neem jij je eigen lesstof en schrijfmateriaal mee, maar je krijgt van ons ook een syllabus bij aankomst. Daarin staat de belangrijkste lesstof die je dient te beheersen voor je examen of herexamen.

Wil jij ook een eindexamentraining Utrecht volgen of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

De voordelen van

logo-exsamentraining
bevoegde vakdocenten met jarenlange ervaring
Directe verbetering van prestaties
Hoog slagingspercentage
kleine groepen
betrokken docenten
veel persoonlijke aandacht
elke training gaat gegarandeerd door
Meerdere locaties in Nederland

De examentrainers

examentraining wiskunde peter jansen
Peter Jansen

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en eigenaar van Meesterplus huiswerkbegeleiding/bijlessen in Breda

examentraining wiskunde bert bunnig
Bert Bunnig

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en programmeur

Wat vinden onze deelnemers ervan?