Examentraining Enschede

Examentraining Enschede, ook voor jou!

Ben je op zoek naar een examentraining Enschede? Wij bieden examentrainingen aan voor havo en vwo waarmee je direct een hogere slagingskans krijgt tijdens je examen. Onze vakdocenten zijn gepassioneerd over hun vak en zeer gemotiveerd om jou hun lesstof uit te leggen. Ze zijn betrokken bij alle deelnemers van hun examentraining en doen er alles aan om ook jou te laten slagen. Naast uitleg van de lesstof kun je rekenen op veel oefenen, begrijpen hoe een examen in elkaar zit en kennis maken met valkuilen. Daarnaast krijg je tips en tricks en krijg je door al het oefenen meer vertrouwen in je kunnen. Daardoor ben je straks minder zenuwachtig tijdens het examen.

Examentrainingen Enschede, altijd een succes

Voor welk vak je ook een eindexamentraining Enschede volgt, wij zullen er alles aan doen om jou te laten slagen. Natuurlijk willen we dat jij de stof echt goed beheerst voor je opgaat voor het examen en daarom krijg je veel persoonlijke aandacht. De groepjes in onze examentrainingen Enschede zijn klein en daarom is er altijd voldoende ruimte om je vragen te kunnen stellen. Daarnaast worden de dingen die jij alleen lastig vindt ook onder de loep genomen en krijg je voldoende uitleg zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen in kunt gaan. Het slagingspercentage van onze deelnemers ligt landelijk gezien hoog. Dat wordt veroorzaakt door onze succesformule.

Eindexamentraining Enschede, hoe werkt dat precies?

Al onze examentrainingen bevinden zich op maximaal vijftien minuten van het station en zijn altijd bereikbaar met openbaar vervoer. De tweedaagse trainingen vinden plaats in de weekenden van april en mei en in de meivakantie en duren op beide dagen van 09.00 tot 17.00. Uiteraard is er gedurende de dag tijd om te lunchen en krijg je regelmatig pauze om even te kunnen ontspannen. Tijdens de trainingen krijg je van ons een uitgebreide syllabus en maak je ook gebruik van het lesmateriaal van je eigen opleiding. Tijdens de examentraining krijg je uitgebreid antwoord op al je vragen en veel uitleg over de lesstof. Natuurlijk ga je ook veel oefenen met verschillende examenopgaven.

Wil je meer weten over onze examentraining Enschede? Neem dan direct contact met ons op.

De voordelen van

logo-exsamentraining
bevoegde vakdocenten met jarenlange ervaring
Directe verbetering van prestaties
Hoog slagingspercentage
kleine groepen
betrokken docenten
veel persoonlijke aandacht
elke training gaat gegarandeerd door
Meerdere locaties in Nederland

De examentrainers

examentraining wiskunde peter jansen
Peter Jansen

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en eigenaar van Meesterplus huiswerkbegeleiding/bijlessen in Breda

examentraining wiskunde bert bunnig
Bert Bunnig

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en programmeur

Wat vinden onze deelnemers ervan?