Examentraining Breda

Examentraining Breda havo of vwo volgen? Dat kan bij ons!

Ben je op zoek naar een uitstekende examentraining? Breda is één van de plaatsen waar wij diverse trainingen aanbieden voor havo en vwo examens. Onze examentrainingen Breda zijn vooral gericht op herexamens, maar ook voor gewone examentrainingen kunt u in Breda terecht. Onze trainers zijn vakdocenten die al jaren voor de klas staan. Zij weten exact welke valkuilen de meeste studenten belemmeren om goed te presteren op het eindexamen. In twee dagen tijd wordt geoefend met de lesstof, worden lastige zaken uitgebreid behandeld en krijgen deelnemers diverse tips en tricks om het toekomstige examen beter te kunnen maken.

Groot slagingspercentage bij examentrainingen Breda

Deelnemers van onze examentrainingen krijgen door de vele oefeningen en het uitgebreid herhalen van de lesstof veel meer vertrouwen in hun kunnen. Daardoor zijn ze minder gespannen tijdens het uiteindelijke examen en dat verhoogt direct hun slagingskans. Het percentage geslaagden is na onze examentrainingen dan ook hoog. Niet alleen onze eindexamentraining Breda staat bekend om haar structuur en veel persoonlijke aandacht. Ook bij onze andere trainingslocaties zijn dat de vaste ingrediënten die ervoor zorgen dat veel studenten slagen. Al onze docenten zijn enorm betrokken en de deelnemers krijgen veel persoonlijke aandacht.

Examentraining Breda volgen, hoe werkt dat?

Onze eindexamentraining Breda wordt altijd gehouden op een locatie die op maximaal vijftien minuten lopen van het station ligt. Onze examentraining Breda is ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De trainingstijden zijn in Breda van 09.00 tot 17.00 uur, in het weekend of in de meivakantie. Bij aankomst op de locatie ontvang je van ons een syllabus met daarin de belangrijkste lesstof die je dient te beheersen voor je examen of herexamen. Natuurlijk neem jij ook je eigen lesstof van school mee en schrijfmateriaal. Tijdens de twee trainingsdagen bevat het programma voldoende pauzes om tussendoor goed te kunnen ontspannen.

Wil jij ook een examentraining Breda volgen? Neem dan direct contact met ons op.

De voordelen van

logo-exsamentraining
bevoegde vakdocenten met jarenlange ervaring
Directe verbetering van prestaties
Hoog slagingspercentage
kleine groepen
betrokken docenten
veel persoonlijke aandacht
elke training gaat gegarandeerd door
Meerdere locaties in Nederland

De examentrainers

examentraining wiskunde peter jansen
Peter Jansen

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en eigenaar van Meesterplus huiswerkbegeleiding/bijlessen in Breda

examentraining wiskunde bert bunnig
Bert Bunnig

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en programmeur

Wat vinden onze deelnemers ervan?