Eindexamentraining wiskunde

OVERZICHT ALLE TRAININGEN

Examentrainingen 2019

Alle examentrainingen zijn afgerond.Wij bieden nog één training aan.
Herexamentraining havo wiskunde A.
Locatie Meesterplus in Breda.
Maximaal 8 deelnemers.
De training wordt gegeven door twee ervaren docenten.

Herexamentraining havo wiskunde A

Datum: za 15 juni en zo 16 juni
Locatie: Meesterplus Breda
Kosten: 265 euro
Twee docenten en maximaal 8 deelnemers

Inschrijven

 

Op de volgende pagina kun je je inschrijven en direct afrekenen. Als je een kortingscode via je school hebt ontvangen, vul deze code dan op de volgende pagina in.

Locaties

Wil jij je inschrijven voor een eindexamentraining wiskunde? Dan wil je natuurlijk wel een examentraining kiezen bij jou in de buurt. Wij geven eindexamentrainingen in Noord Brabant, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Agenda

Om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken houden we onze eindexamentrainingen wiskunde altijd op korte termijn voor het eindexamen wiskunde. Onze examentrainingen vinden daarom plaats in de weekenden van april en begin mei. Ook in de meivakantie kun je bij ons een tweedaagse eindexamentraining wiskunde volgen.

Reistijd

Elke locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en ligt bij voorkeur op maximaal vijftien minuten van het station. Duurt de reis vanaf het station langer? Dan halen wij je daar graag op.

Garantie

Elke geplande examentraining wiskunde op onze website gaat gegarandeerd door. Dat geeft jou zekerheid op een goede voorbereiding en dat voorkomt zorgen over annuleringen.