Eindexamentraining wiskunde

OVERZICHT ALLE TRAININGEN

(her)examentrainingen 2021

* (her)examentraining van één dag
* van 09.00 uur tot 21.00 uur (12 uur)
* kosten: 179 euro incl. avondmaaltijd
* max. 6 deelnemers per training

Havo wiskunde A
in Breda

zaterdag 19 juni: volgeboekt

havo wiskunde B
in Breda

zondag 20 juni: volgeboekt

vwo wiskunde A
in Breda

Adressen locaties

* Breda: Jacob Catssingel 64

havo wiskunde A
school in Breda

havo wiskunde A
in Almelo

vwo wiskunde B
in Eindhoven

Inschrijven

Op de volgende pagina kun je je inschrijven en direct afrekenen. Als je een kortingscode via je school hebt ontvangen, vul deze code dan op de volgende pagina in.

!!!!!!!!!   Mocht vanwege maatregelen van de overheid (ivm Covid-19) de trainingen niet doorgaan dan wordt het volledige cursusgeld op de bankrekening teruggestort !!!!!!!!

Locaties

Wil jij je inschrijven voor een eindexamentraining wiskunde? Dan wil je natuurlijk wel een examentraining kiezen bij jou in de buurt. Wij geven eindexamentrainingen in Noord Brabant, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Agenda

Om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken houden we onze eindexamentrainingen wiskunde altijd op korte termijn voor het eindexamen wiskunde. Onze examentrainingen vinden daarom plaats in de weekenden van april en begin mei. Ook in de meivakantie kun je bij ons een tweedaagse eindexamentraining wiskunde volgen.

Reistijd

Elke locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en ligt bij voorkeur op maximaal vijftien minuten van het station. Duurt de reis vanaf het station langer? Dan halen wij je daar graag op.

Garantie

Elke geplande examentraining wiskunde op onze website gaat gegarandeerd door. Dat geeft jou zekerheid op een goede voorbereiding en dat voorkomt zorgen over annuleringen.