Eindexamentraining wiskunde

OVERZICHT ALLE TRAININGEN

Herexamentraining havo wiskunde A

Datum: za 16 juni en zo 17 juni
Locatie: Breda
Kosten: 245 euro

Inschrijven

 

Op de volgende pagina kun je je inschrijven en direct afrekenen. Als je een kortingscode via je school hebt ontvangen, vul deze code dan op de volgende pagina in.

Locaties

Wil jij je inschrijven voor een eindexamentraining wiskunde? Dan wil je natuurlijk wel een examentraining kiezen bij jou in de buurt. Wij geven eindexamentrainingen in Noord Brabant, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Agenda

Om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken houden we onze eindexamentrainingen wiskunde altijd op korte termijn voor het eindexamen wiskunde. Onze examentrainingen vinden daarom plaats in de weekenden van april en begin mei. Ook in de meivakantie kun je bij ons een tweedaagse eindexamentraining wiskunde volgen.

Reistijd

Elke locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en ligt bij voorkeur op maximaal vijftien minuten van het station. Duurt de reis vanaf het station langer? Dan halen wij je daar graag op.

Garantie

Elke geplande examentraining wiskunde op onze website gaat gegarandeerd door. Dat geeft jou zekerheid op een goede voorbereiding en dat voorkomt zorgen over annuleringen.