Examentraining Hilversum

Examentraining Hilversum, een grote kans van slagen

Ben je gezakt voor je examens en zoek je vlak voor je herexamen een goede examentraining? Hilversum is één van de plaatsen waar wij uitstekende trainingen organiseren om jouw kans te vergroten wél te slagen tijdens je herexamen. Eindexamen doen valt niet altijd mee. Soms lukt het niet omdat je te zenuwachtig bent, soms omdat je de stof gewoon niet begrijpt. Tijdens onze examentraining Hilversum zorgen wij er voor dat je de examenstof volledig beheerst en begrijpt en dat je meer vertrouwen krijgt in je kunnen. Daardoor zul je tijdens het herexamen veel minder zenuwachtig zijn.

Examentraining Hilversum, ook voor jou

Ben je zenuwachtig, snap je de stof niet of heb je gewoon niet voldoende geoefend? Dan zijn onze examentrainingen Hilversum echt iets voor jou. Onze vakdocenten staan al jaren voor de klas en weten als geen ander wat de valkuilen kunnen zijn tijdens examens. Ze begrijpen waarom bepaalde lesstof lastig is en leren je diverse tips en tricks om de stof beter te leren beheersen. Daarnaast ga je flink oefenen met examenopgaven en wordt alle stof die je niet goed begrijpt of beheerst duidelijk uitgelegd. De groepjes tijdens de examentrainingen zijn klein en daardoor is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijke aandacht.

Examentraining Hilversum, hoe werkt dat precies?

Zowel onze eindexamentraining Hilversum als onze examentraining voor herexamens is een tweedaagse training. De trainingslocatie is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en ligt op maximaal vijftien minuten loopafstand van het station. De training duurt op beide dagen van 09.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk krijg je een lunchpauze en diverse kleine pauzes tussendoor om even te kunnen ontspannen. Tijdens de examentraining krijg je een syllabus die de lesstof uitgebreid behandelt. Van jou verwachten we dat je het lesmateriaal van school meeneemt en iets om aantekeningen te kunnen maken.

Wil jij ook een herexamentraining of eindexamentraining Hilversum bijwonen? Neem dan direct contact met ons op.

De voordelen van

logo-exsamentraining
bevoegde vakdocenten met jarenlange ervaring
Directe verbetering van prestaties
Hoog slagingspercentage
kleine groepen
betrokken docenten
veel persoonlijke aandacht
elke training gaat gegarandeerd door
Meerdere locaties in Nederland

De examentrainers

examentraining wiskunde peter jansen
Peter Jansen

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en eigenaar van Meesterplus huiswerkbegeleiding/bijlessen in Breda

examentraining wiskunde bert bunnig
Bert Bunnig

Vakdocent wiskunde

Bijna 30 jaar ervaring in het onderwijs. Docent wiskunde en programmeur

Wat vinden onze deelnemers ervan?